TÖKÉLETES KÁVÉ GOMBNYOMÁSRA

A SENSEO® MINDEN ÉRZÉKSZERVRE HATÓ KÁVÉÉLMÉNYT BIZTOSÍT, MELY GONDOSAN VÁLOGATOTT ÉS PÖRKÖLT KÁVÉSZEMEKBŐL KÉSZÜLT KÁVÉKAT ÉS INTELLIGENSEN KIALAKÍTOTT KÁVÉGÉPEKET KÍNÁL. 

SENSEO® EGYÜTTMŰKÖDÉS

A Jacobs Douwe Egberts évek óta teszi elérhetővé a minőségi kávét az emberek számára. Egyesítettük tudásunkat és kávé iránti szenvedélyünket a Philips innovatív szemléletével, hogy különleges kávéélményt nyújthassunk a kávéfőzéstől az elfogyasztásig. 

FENNTARTHATÓSÁG

UTZ MINŐSÍTÉS

Partnerünkkel, az UTZ -vel a fenntarthatóság elősegítése érdekében dolgozunk. Ez a világ egyik legnagyobb kávé, tea és kakaó termesztésre vonatkozó fenntarthatósági programja. Ez a program gondoskodik arról, hogy kávéink olyan farmokról származzanak, ahol tisztelik a környezetet, megfelelő lakhatást és egészségügyi ellátást, iskoláztatást és tréningeket biztosítanak a munkásoknak, és tiszteletben tartják a farmon dolgozók jogait. 

ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ CSOMAGOLÁSOK

Folyamatosan arra törekszünk, hogy csökkentsük energiafelhasználásunkat. Büszkén mondhatjuk, hogy a SENSEO® párnák immár a leginkább környezetbarát csomagolású termékek közé tartoznak az egyadagos kávék piacán! Emellett gépeink újrahasznosított műanyagból készülnek azért, hogy ezzel is csökkentsük ökológiai lábnyomunkat, és hűek maradjunk társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos értékeinkhez. 

ENERGIA

Majdnem mindegyik SENSEO® kávégép típus rendelkezik automatikus kikapcsolással. Ezzel nem csak biztonságosabbá tesszük gépeinket, de csökkentjük a felesleges energiafelhasználást is. 

A SENSEO®
KÁVÉPÁRNA
RENDSZER

A SENSEO® egyadagos kávépárna rendszer minőséget és
innovációt hoz otthonába.

  TOVÁBB