A kávéélmény, amely minden várakozásod felülmúlja

3 intenzitás: klasszikus hosszú, hosszú intenzív és valódi espresso

Egy újonnan fejlesztett kávéfőző

Környezetkímélő egyadagos kávérendszer

*A 2018-as kutatás alapján, ahol az Európában vezető kávégépek, környezetre mért hatását vizsgálták meg. 2018 Life Cycle Assessment

A kedvenc kávéd, a stílusodra szabva

Az új Intensity Plus Slidernek köszönhetően most kiválaszthatod a megfelelő kávéintenzitást, amely megfelel személyiségednek vagy a nap hangulatának. Sima hosszú klasszikus a hagyományos kávé szerelmeseinek, hosszú intenzív azokra a pillanatokra, amikor extra lökésre van szükséged, és egy gazdag eszpresszó azok számára, akik értékelik a merész kávé ízét.

SENSEO Select: újdonság az egyszerűségen keresztül

Tedd nagyszerűvé a konyhád az újonnan tervezett, intelligens Senseo® Select kávéfőzővel. Intuitív és kényelmes, mindenkinek tökéletes! Az új Senseo® Select gép Red Dot díjat kapott a kiemelkedő tervezési minőségéért 

FEDEZD FEL AZ ÖSSZES TULAJDONSÁGÁT

A te kávéd, a te utad

Technológia

Tervezés

Intensity Plus Slider

Intensity Plus Slider

Az új intensity plus csúszkának köszönhetően most választhatsz 3 különböző intenzitás közül: klasszikus hosszú, közepes vagy egy igazi rövid eszpresszó. 

Crema Plus

Memória funkció

1 vagy 2 csésze kávé lefőzése

Direct start gomb

Nagy víztartály

Állítható fej

Kényelemre tervezve

01. Crema Plus: az új és szabadalmaztatott Senseo Crema rendszer most még jobb és lágyabb krémet garantál minden kávéhoz. 

02. MEMO FUNKCIÓ: Egyéni profiloddal beállíthatod és elmentheted kedvenc kávéd méretét. 

03. 1 vagy 2 csésze egyszerre: 1 vagy 2 csésze kávé egyidejű elkészítése kevesebb, mint egy perc alatt. 

04. Közvetlen indító gomb és automatikus kikapcsolás. Közvetlen indítógomb az intuitív és gyors kávékészítéshez és automatikus kikapcsolás az energiatakarékosság érdekében. 

05. Nagy víztartály az állandó utántöltés elkerülése érdekében. 

06. Állítható fej, hogy illeszkedjen kedvenc csészédhez vagy bögrédhez 

13 különböző színben

Új, modern design

13 különböző szín, hogy megtaláld a saját stílusodnak leginkább megfelelőt

A kedvenc kávéd, a Te stílusod! 

A Senseo® különféle kávék széles választékát kínálja, az intenzívtől az enyhébb termékeken át. A klasszikus kávé szerelmeseinek, és azok számára is, akik különlegesebb kávéélményre vágynak. Azok számára pedig, akik a tejes kényeztetés ízét szeretnék hozzáadni a kávérutinjukhoz, a Senseo® tejes termékcsalád a cappuccinótól a tejeskávéig és forró csokoládéig sokféle lehetőséget kínál. Bármilyen kávét is szeretsz, van egy Senseo® kávé a Te számodra is. A kedvenc kávéd, a Te stílusod!